Shop by Gem

Block

Amazonite

De Amazoniet edelstenen hebben een frisse mintgroene kleur en daarmee een zomerse uitstraling. Het is de perfecte edelsteen om jouw zomerse outfit compleet te maken.

Block

Champagne Quartz

Zeg je champagne, dan zeg je feest! Deze prachtige edelsteen met oranje gloed is ideaal voor de zomer. Door de zachte kleur is de Champagne Kwarts een subtiele toevoeging aan jouw look. Op naar een feestelijke zomer!

Block

Citrine Quartz

De oranje gloed van Citrine Quartz is de perfecte edelsteen om komend seizoen mee te stralen. Zelf zijn wij helemaal fan van de deze steen in combinatie met onze gouden Mix and Match sieraden. 

Block

Green Aventurine

De Groene Aventurijn doet ons denken aan het groene blad van de bomen en mag dus niet ontbreken in de zomer collectie. Groen is rustgevend, ontspannend en wordt in het dagelijks leven vaak geassocieerd met veiligheid. Oftewel, met deze steen zit je altijd goed!

Block

Labradorite

Deze steen behoort al een aantal seizoenen tot de bestsellers uit de Sparkling Jewels collectie. Een hele bijzondere steen met een mysterieuze azuur blauw – groen achtige schittering. 

Block

Mother of Pearl

Parelmoer is de glanzende substantie die je verblindt als je een oesterschelp opent. Op dit moment is het een ware trend! Je zult ze overal zien, sieraden die de schoonheid en rijkdom van kleuren uit parelmoer laten zien. 

Block

Onyx

Black is our happy colour! Iedereen voelt zich toch comfortabel in het zwart? De Onyx gem is een must have voor ieder seizoen en voor iedere fashionista! 

Block

Opalite

De Opaliet edelstenen zijn perfect voor een zomerse dag, want de zon zorgt voor een prachtige schittering. Deze doorzichtige edelsteen met blauw-achtige gloed kan je goed combineren met elke outfit. Laat de zomer maar komen!

Block

Red Jade

De warme en krachtige toon van bordeauxrood maakt Rode Jade een perfecte toevoeging aan de fall – winter collectie. In combinatie met de laatste trends in fashion zal deze edelsteen de puntjes op de i van jouw najaarslook zetten. 

Block

Rose Quartz

De Rozenkwarts is de steen van de liefde. De subtiele, zachte roze kleur maakt de Rozenkwarts edelsteen zeer geschikt om bij elke outfit en elke gelegenheid te dragen.

Block

Violet Quartz

De Violet Kwarts is de steen om deze zomer mee te shinen. Deze heldere paarse kleur mag niet in jouw sieradencollectie ontbreken. Violet Kwarts samen met goud is de perfecte combinatie!

Block

Yellow Jade

Zeg je Gele Jade, dan zeg je zon! De gele kleur van deze edelsteen doet ons zo denken aan de zon, dat hij absoluut niet mag ontbreken deze zomer. Gele edelstenen zijn geluksstenen, dus op naar een gelukkige zomer!

Block

Off-season Edelstenen

Sparkling Jewels maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.

PRIVACY POLICY
Pre-loader