Shop by Gem

Block

Smoky Quartz

Smoky Quartz is een doorzichtige steensoort met een kristal glinsterende glans die heel lichtbruin tot donker – bijna zwart - van kleur kan zijn. Style tip: combineer Smoky Quartz met Tiger Eye!

Block

Green Amethyst

Amethist is een doorzichtige steen met een glasachtige glans. Combineer deze edelsteen met onze Labradorite en goudkleurige sierraden voor een frisse en tijdloze look. 

Block

Citrine Quartz

De oranje gloed van Citrine Quartz is de perfecte edelsteen om komend seizoen mee te stralen. Zelf zijn wij helemaal fan van de deze steen in combinatie met onze gouden Mix and Match sieraden. 

Block

Topaz Quartz

Topaz brengt vreugde, empathie, liefde en een oneindige stroom aan energie. Deze edelsteen is een van onze Fall Winter 2021 trend kleuren en is perfect te combineren met Rose Quartz.

Block

Labradorite

Deze steen behoort al een aantal seizoenen tot de bestsellers uit de Sparkling Jewels collectie. Een hele bijzondere steen met een mysterieuze azuur blauw – groen achtige schittering. 

Block

Mother of Pearl

Parelmoer is de glanzende substantie die je verblindt als je een oesterschelp opent. Op dit moment is het een ware trend! Je zult ze overal zien, sieraden die de schoonheid en rijkdom van kleuren uit parelmoer laten zien. 

Block

Onyx

Black is our happy colour! Iedereen voelt zich toch comfortabel in het zwart? De Onyx gem is een must have voor ieder seizoen en voor iedere fashionista! 

Block

Tiger Eye

Tijgeroog is een opake geel- tot roodbruine steen met een zijdeglans. Kies jij liever voor een combinatie met zilver of goud? Deze edelsteen kan overal mee gecombineerd of gedragen worden. Tiger eye is een prachtige basis edelsteen dat tijdloos is. 

Block

Coral Red Jade

De warme en krachtige toon van bordeauxrood maakt Koraal Rode Jade een perfecte toevoeging aan de fall – winter collectie. In combinatie met de laatste trends in fashion zal deze edelsteen de puntjes op de i van jouw najaarslook zetten. 

Block

Rose Quartz

De Rozenkwarts is de steen van de liefde. De subtiele, zachte roze kleur maakt de Rozenkwarts edelsteen zeer geschikt om bij elke outfit en elke gelegenheid te dragen.

Block

Off-season Edelstenen

Sparkling Jewels maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.

PRIVACY POLICY
Pre-loader