Floral trend 2020: breng je outfit tot bloei met sieraden!

Must haves van het seizoen: amazonite, gele jade en opalite.

Waar het winterseizoen 2019/2020 vooral in het teken stond van het combineren van muted tones als beige, kaki en off whites, zien we in het voorjaar dat het palet volledig wordt ingekleurd. Op de catwalk zagen we candy pop colours en safari kleuren verwerkt in verschillende prints. En in welke kleur je ook zag, Sparkling Jewels weet het zeker: Floral is back!

Floral als inspiratie

Voor onze spring/summer collectie 2020 hebben wij ons ook laten inspireren door deze b(l)oeiende floral trends. De vormen en kleuren binnen deze trend hebben we vertaald naar onze nieuwste Blossom-collectie. Zo creëerden we met ons team creatives kettingen en oorbellen met bloemvormige pendanten waaraan verwisselbare, kleurrijke edelstenen gehangen kunnen worden. Wij introduceren binnen deze collectie de belangrijkste kleuren van aankomend seizoen:
Deze edelstenen zijn - zoals al onze edelstenen - los verkrijgbaar en natuurlijk toe te voegen aan de mix & match sieraden van Sparkling Jewels die je al hebt. Zo zorg je ervoor dat al jouw outfits tot bloei komen. Wij hebben naast de mix & match collectie ook additional items toegevoegd, zoals stacked armbanden.

Inspiratie: style, mix en match

Binnen de floral fashiontrend mag je alle kanten op gaan. Dus mix er op los met kleuren, prints en materialen. Sparkling Jewels daagt je uit om jouw mix aan te vullen met kleurrijke edelstenen om jouw persoonlijkheid mee uit te dragen.
We zijn benieuwd hoe jij jouw Sparkling Jewels deze lente combineert met items uit jouw kast maar ook met andere sieraden. Deel je foto op jouw socials met #beSparklingJewels en maak zo elke maand kans op een cadeaubon t.w.v. €75 om te besteden in onze webshop!

Be unique
Be Sparkling Jewels

Volg ons op Instagram, Facebook, Pinterest én schrijf je in voor de nieuwsbrief! #beSparklingJewels

Mix & Match met SparkLinks