Elles Hetebrij


“Het is niet zo moeilijk wat mijn favoriete kleur is. Je komt hier binnen in een rode hal, je zit hier op een rode bank en mijn sieraden zijn ook rood”

- Elles Hetebrij

Elles is een echte onderneemster. Passie voor de horeca zat er van jongs af aan al in en ze droomde ervan om zelf iets op te zetten. Inmiddels heeft ze twee succesvolle ondernemingen: Cafe Hetebrij en Restaurant Meneer Jan. Naast deze ondernemingen heeft ze sinds 2014 haar eigen biermerk opgezet en er is zelfs een straatnaam in Zwolle naar haar vernoemd.

Sparkling Jewels: Het thema van onze najaarscollectie is Bonded Together; een eerbetoon aan samen zijn, samen het leven leven, en samen dromen realiseren. Wat betekend ‘samen’ voor jou?

Elles: Bij bonded together moet ik denken aan ons verbonden team. Alleen ben je sneller, samen kom je verder. We houden wekelijks brainstormsessies. Samen kijken naar wat leuk is en mensen verantwoordelijkheid geven en in hun kracht zetten. Communicatie moet open en eerlijk zijn en alles mag er zijn.

Sparkling Jewels: Onze sieraden zijn kleurrijk, uitbundig, uitdagend en veelzijdig. Hoe staat dit tot jouw passie en werk?

Elles: Het belangrijkste is verbinding, daarin speelt communicatie een belangrijke rol maar je moet er ook een beetje “Sparkling” uit zien. Je moet een goede energie hebben om te kunnen ondernemen en je team bij elkaar te houden.


Mix & Match met SparkLinks