Pre-loader

Wil jij een dierbare verrassen met een sprankelend
Christmas Dinner?

 

Dan is dit jouw kans!

Om de gloednieuwe Twist collectie te vieren, organiseert Sparkling Jewels dit najaar een feestelijk Christmas Dinner voor twee bijzondere koppels. Een van deze twee kun jij zijn!
Op een unieke privé locatie in noord-oost Nederland verzorgt een sterren chef een volledig kerst dinner voor jou en iemand die jou dierbaar is. Tijdens dit moment verrassen wij diegene met jouw persoonlijke boodschap én een prachtige set Sparkling Jewels sieraden.

Wat moet je doen?

Om kans te maken kun je hieronder in een paar zinnen een mooie herinnering over jouw vriend(in), ouder of dierbare beschrijven. Een grappige ervaring die jullie samen delen of waar jij diegene erg dankbaar voor bent. Dit is de uitgelezen kans om diegene te bedanken en in het zonnetje te zetten. Wij maken een selectie van de meest speciale herinneringen. Samen met de geselecteerde deelnemers zullen we samen een persoonlijke Sparkling Jewels giftbox samenstellen. Vervolgens nodigen we je graag uit om samen te komen genieten van een heerlijk Christmas Dinner.
Jij en jouw dierbare ontvangen allebei een speciaal cadeau als aandenken aan jullie diner. Jouw dierbare ontvangt een goedgevulde Sparkling Jewels giftbox . Jij als gulle gever ontvangt ook een Sparkling Jewels set die je zelf mag uitzoeken. Zo verschijnen jullie allebei stralend aan de goed gedekte kersttafel.
Alle feiten op een rij
  • Het diner zal plaatsvinden op 25 of 26 november 2020;
  • De locatie van het diner is in de omgeving van Assen ;
  • Het diner zal in de namiddag of avond plaatsvinden;
  • Als aandenken aan dit unieke moment ontvangen jullie beide een prachtige set Sparkling Jewels sieraden;
  • Dresscode: shine in jouw beste kerstoutfit.

Inschrijving verlopen

Belangrijk
  • De verrassing zal deel uitmaken van ons kerstcampagne. We zullen dit speciale moment op beeld vastleggen en hier een sprankelende video van maken. Tevens zullen we jullie deze beelden ook als fijne herinnering toesturen. Het aangeleverde foto- en videomateriaal wordt actief gebruikt binnen onze campagnes (alle communicatie-uitingen) en door deel te nemen geef je Sparkling Jewels dan ook expliciete toestemming om gebruik te maken van deze beelden.
  • Wegens bovenstaand punt is aanwezigheid bij het diner verplicht, om de in de actie genoemde sieraden te ontvangen.

Sparkling Jewels maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.

PRIVACY POLICY
Pre-loader