De Current Trend

Minimalistische Sieraden

Met uitgesproken sieraden kun je laten zien wie je bent én dat je er bent. Maar op sommige dagen kies je liever voor iets minder opvallende sieraden.
De trend van minimalistische sieraden heb je vast wel voorbij zien komen. De trend focust zich minder op statement items waarbij felle kleuren centraal staan. Minimalistisch zorgt voor een focus op jou als persoon. Niet alleen in mode, maar ook in de rest van het leven. Want wij zijn er van overtuigd dat als je minder vraagt, je meer zult krijgen.

De minimalistische beweging

In de jaren 50 en 60 kwam de minimalistische artistieke beweging in Amerika met een aantal kernprincipes. Zij verzetten zich tegen de overcompensatie van heldere, expressieve kleuren en patronen in fashion. In plaats daarvan droeg de beweging liever monochroom zwart of wit om de geest opnieuw te focussen op de dingen die zij echt belangrijk vonden in het leven. Deze kernwaarde van het minimalistische is tot op de dag van vandaag duidelijk terug te vinden in de mode-industrie.
Verfijnde sieraden zijn een goede keuze als je het liefst kiest voor elegantie en zorgvuldigheid. De sieraden zijn makkelijk te combineren en daardoor dus duurzaam. Voor vrouwen die veel onderweg zijn, zijn sieraden met minimalistische elementen niet alleen super stijlvol, maar ook nog eens praktisch en comfy. De sieraden kunnen omschreven worden als verfijnde basis sieraden die jarenlang meegaan.

A different 'Twist'

Voor onze nieuwe Twist collection hebben wij ons laten inspireren door de minimalistische fashion trend. Dit hebben we in ons creatieve ontwerpproces vertaald naar prachtige items. De sieraden uit de collectie zijn duurzaam en passen perfect bij een dagelijkse outfit. Ze leggen de focus op jou en geven jou nét even dat beetje extra om echt te kunnen stralen.
De collectie bestaat uit edelstenen in stijlvolle kleuren met een vintage randje. De hangers en colliers zijn verfijnd en zijn makkelijk te combineren met verschillende kleuren edelstenen. Het letterlijke 'Twist' patroon vind je terug in de oorbellen, pendanten en armbanden.
Het combineren van de verschillende elementen kun je helemaal zelf doen met ons Mix and Match concept. Je kiest jouw favoriete sieraad, hanger en edelsteen. Zo creëer je altijd een uniek sieraad dat past bij jou.

Be unique,
be Sparkling Jewels!

Sparkling Jewels maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.

PRIVACY POLICY
Pre-loader