|| Free worldwide delivery on orders above €100 ||

Maak kans op het ultieme moederdag cadeau!

Wil jij je moeder in het zonnetje zetten op een speciale manier? Dit is je kans om samen met Sparkling Jewels een onvergetelijke moederdag te organiseren. 

Je moeder heeft altijd een speciaal plekje in je hart. Wat kun je winnen? Een exclusieve giftbox met een complete sieradenset voor jou en je moeder.
Daarnaast mag jij je moeder verassen met een uitgebreide high tea geheel door ons verzorgt.
Wat moet je doen? Omschrijf in een paar zinnen waarom jouw lieve moeder deze dag moet winnen. Dat kan gaan over een ervaring welke je altijd is bijgebleven waaruit blijkt dat jouw moeder de liefste, leukste of sterkste is. Of, is jullie contact niet meer zo warm als dat het was? Dan is dit juist een prachtige kans om haar extra in het zonnetje te zetten. Stuur ons dit op via het onderstaand formulier. 
Wij maken een selectie van de meest speciale verhalen. Vervolgens zullen we samen met de geselecteerde deelnemers een Sparkling Jewels moeder-verwen-dag beleven. We nodigen jullie uit op een speciale locatie om daar samen met ons je moeder te verassen!  
Belangrijk: De verassing zal deel uitmaken van onze Moederdag campagne. We zullen dit speciale moment op beeld vastleggen zodat we jullie deze beelden ook als fijne herinnering kunnen toesturen. 

Vertel ons jouw verhaal

Close (esc)

GET 10% OFF YOUR FIRST ORDER

Sign up to our newsletter for access to new arrivals, exclusive pre-sales, style updates and seasonal sales. 

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now