Pre-loader

In 3 stappen elk seizoen up to date met sieraden

Zo volg je elk seizoen de fashion trends van het moment (zonder kapitalen uit te geven)
Volg jij alle trends maar behoudt je wél altijd jouw unieke stijl? Dat vinden wij bij Sparkling Jewels inspirerend! Wij houden van vrouwen die hun persoonlijkheid tonen met hun outfits. Maar we zijn benieuwd: hoe zorg jij ervoor dat jouw gouden, zilveren en rosé gouden sieraden óók meedoen met al die fashion trends zonder dat dit je kapitalen kost? Volg onze 3 stappen voor een on trend sieradenset die jarenlang meegaat!

Stap 1: Investeer in een basisset in dezelfde kleur

Om straks met elke fashion trend mee te gaan, vinden wij het belangrijk om eerst na te denken over een basisset sieraden. De eerste vraag je die hierbij beantwoord: draag je het liefst goud, zilver of roségoud? Welke kleur je draagt kan afhangen van het kleurtype dat je bent: winter, lente, zomer of herfst. Maar je kan natuurlijk ook gewoon dragen wat je zelf het mooiste vindt.

Stap 2: Kies een vorm die bij je past

Zodra je weet van welke kleur metaal je jouw basisset sieraden wilt creëren, ga je kijken naar vormen die bij je passen. Houd je van edgy? Kies dan voor de vierkante vormen. Past zacht beter bij je? Kies dan voor de ronde vormen.
Bij Sparkling Jewels komen de verschillende vormen terug in de pendanten van de armbanden, kettingen en in de vorm van de oorstekers.
Door een basisset samen te stellen waarin de metaalkleur en vormen van jouw sieraden gelijk zijn, creëer je een fijne, tijdloze set waar je straks eindeloos mee kan combineren.

Stap 3: Laat jouw unieke stijl zien met on trend kleurrijke edelstenen

De keuze van edelstenen is heel persoonlijk. Sparkling Jewels vind het geweldig als vrouwen ervoor kiezen om kleurrijke edelstenen te gebruiken om hun unieke stijl en unieke persoonlijkheid te laten zien. Maar we begrijpen ook dat je graag wilt afwisselen, gelang je stemming óf de trends van het moment. Daarom zijn de edelstenen in de sieraden van Sparkling Jewels verwisselbaar. Dit betekent dat je op het ene moment kan kiezen voor de kracht van de zwarte Onyx steen om de volgende dag deze af te wisselen met het beschermende karakter van de paarse Amethist.

"Sparkling Jewels brengt brengt elk seizoen een nieuwe range edelstenen uit die past bij de kleuren en vormen van de fashion trends zodat je met jouw set altijd on trend bent."

Pro-tip: Combineer met andere sieraden!

Nu je een geweldige set Sparkling Jewels hebt samengesteld, dagen wij je uit om deze te mixen en te matchen. Dit kan met de nieuwste kleuren edelstenen uit onze collectie, maar ook juist door Sparkling Jewels te combineren met andere sieraden. Want juist door al jouw sieraden te combineren vertel je jouw verhaal met je outfit. En dit is dé manier om jouw unieke stijl kracht te geven.
Bekijk ook onze beads collectie voor ultieme combinaties!

Volg ons voor inspiratie

Laat zien wie je bent met de kleurrijke edelstenen van Sparkling Jewels! Volg ons en laat je inspireren door échte vrouwen die met onze mix & match collectie sieradensets creëren die net zo uniek zijn als zijzelf.
Volg ons op Instagram, Facebook, Pinterest én schrijf je in voor de nieuwsbrief! #beSparklingJewels

Be Unique
Be Sparkling Jewels


Sparkling Jewels maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.

PRIVACY POLICY
Pre-loader