Sieraden met edelstenen combineren

KIES JOUW FAVORIETE EDELSTENEN.

Ieder seizoen laten wij vrouwen stralen met een prachtige reeks kleurrijke edelstenen. Binnen de fall – winter collectie laten alle edelstenen en sieraden zich moeiteloos met elkaar combineren. Welke kleuren kies jij en welke passen het beste bij jou?

Citrine Quartz

De oranje gloed van Citrine Quartz is de perfecte edelsteen om komend seizoen mee te stralen. Zelf zijn wij helemaal fan van de deze steen in combinatie met onze gouden Mix and Match sieraden.
Bekijk de Collectie

 

Red Jade

De warme en krachtige toon van bordeauxrood maakt Rode Jade een perfecte toevoeging aan de fall – winter collectie. In combinatie met de laatste trends in fashion zal deze edelsteen de puntjes op de i van jouw najaarslook zetten.
Bekijk de Collectie

 

Smoky Quartz

Smoky Quartz is een doorzichtige steensoort met een kristal glinsterende glans die heel lichtbruin tot donker – bijna zwart - van kleur kan zijn. Style tip: combineer Smoky Quartz met Tiger Eye!
Bekijk de Collectie

 

Labradorite

Deze steen behoort al een aantal seizoenen tot de bestsellers uit de Sparkling Jewels collectie. Een hele bijzondere steen met een mysterieuze azuur blauw – groen achtige schittering.
Bekijk de Collectie

 

Onyx

Black is our happy colour! Iedereen voelt zich toch comfortabel in het zwart? De Onyx gem is een must have voor ieder seizoen en voor iedere fashionista!
Bekijk de Collectie

 

Tiger Eye

Tijgeroog is een opake geel- tot roodbruine steen met een zijdeglans. De combinatie van zwart en goudgeel straalt een stijlvolle maar gedurfde look uit en wordt vaak gecombineerd met de klassieke cat eye make-up.
Bekijk de Collectie

 

Pink Rhodonite

De naam van de pastel kleurige Rhodonite is afgeleid van het Griekse rhodon, dat "roze" betekent. De steen komt voor in breed scala aan kleurtinten. Wij hebben enkel de mooiste pastel roze tint gekozen en doorgevoerd in onze najaarscollectie.
Bekijk de Collectie

 

Moss Agate

Mosgroen, een kleur die dit seizoen zeker niet in jouw kledingkast mag ontbreken! Moss Agate dankt zijn naam aan de groenige insluitsels die op mos lijken. Kijk diep in de steen en het is alsof je naar een weelderig groen landschap aan je voorbij ziet trekken.
Bekijk de Collectie

 

Blue Aventurine

Blauwe Aventurijn is een kwarts die wordt gekenmerkt door schitterende insluitsels die een melkachtige glans geven. De steen heeft verschillende blauwtinten in zich, waardoor bijvoorbeeld prachtige te combineren is met een stoere jeans.
Bekijk de Collectie

 

Mother of Pearl

Parelmoer is de glanzende substantie die je verblindt als je een oesterschelp opent. Op dit moment is het een ware trend! Je zult ze overal zien, sieraden die de schoonheid en rijkdom van kleuren uit parelmoer laten zien.
Bekijk de Collectie