Pre-loader

COMING SOON

 

Nieuwe collectie

Vanaf 22 september zal de najaarscollectie verkrijgbaar zijn. Zelf kunnen wij onze enthousiasme niet meer onder stoelen en banken steken. We geven je dan ook graag een sneak peek van een aantal nieuwe items!

Early Access

Als extraatje maak jij kans om toegang te krijgen op onze early access pagina! Vanaf 20 september zullen wij voor een select aantal Sparkles de deuren vervroegd openen.

Jij kunt exclusief de kans maken om twee dagen vóór onze officiële collectie launch eerste rang te zitten. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is hieronder jouw e-mailadres achterlaten.

 

Sneak Peek

De warme oranje gloed van Citrine Quartz is het perfecte plaatje om komend seizoen mee te stralen. Zelf zijn wij helemaal fan van de deze steen in combinatie met goud.

Naast nieuwe edelsteen tinten worden er natuurlijk ook nieuwe sieraden designs toegevoegd. De nieuwste collectie is vanaf 22 september in de winkels en onze webshop verkrijgbaar.

Citrine Quartz

 

"

The Meaning of

CITRINE QUARTZ

 

Warming • Confidence • Prosperity

Sparkling Jewels maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.

PRIVACY POLICY
Pre-loader