parallax

S01E02: Bonded Together

De nieuwste fall/winter collectie is LIVE. Bonded Together; een eerbetoon aan samen zijn, samen het leven leven, en samen dromen realiseren.

Januari - Zwolle

Concept inspiratie. De eerste schetsen komen op papier.

Maart, April, Mei - Bangkok | Hong Kong | Italie

Sample proces. Van inspiratie naar creatie

Juni - Zwolle | Bangkok | Hong Kong | Italie

Back and forward. Esthetiek en techniek komen samen

Juli - World

It’s a wrap! Sparkling Jewels straalt in haar mooiste jasje.

In de tweede aflevering van onze docu-reeks nemen we je mee naar de essentie van onze kleurrijke najaarscollectie. De kracht van samen kent geen grenzen. We mogen weer onbezorgd het leven leven, elkaar een knuffel geven en die dierbare vriendin verrassen met een geschenk.

Ter introductie, én in het thema van Bonded Together, krijg je tot 30 september 25% korting op een tweede pendant-edelsteen óf een tweede paar oorbel-edelstenen. Want Sparkling Jewels is niet alleen een cadeautje voor jezelf, maar juist perfect om te delen met die ene vriendin of geliefde.

“Bonded Together staat voor onbezorgd samen kunnen zijn. Met je naasten, elkaar onbezorgd een knuffel kunnen geven of te kunnen verrassen met een mooi geschenk.”

- Sharon van het Hof
parallax
Pendant Edelstenen

Tweede pendant-edelsteen 25% korting. (Actie Verlopen)

Oorbel Edelstenen

Tweede set oorbel-edelstenen 25% korting. (Actie Verlopen)

SparkLinks Collectie

De perfecte basis voor al jouw necklace layering! Alle items zijn aan elkaar te linken.

Ontdek de nieuwe collectie

Wees de eerste die de nieuwste najaarscollectie shopt! Van kleurrijke edelstenen tot het geheel nieuwe SparkLinks concept.

Sparkling Jewels uses cookies to make your visit to our website as pleasant as possible. Because you use our services, we assume that you agree with our use of cookies.

Pre-loader