Claudia Engels


“Mix and Matchen met sieraden is voor mij erg belangrijk. Ik hou ervan om verschillende stijlen en kleuren bij elkaar te matchen en ben zelf ook erg kleurrijk.”

- Claudia Engels

Claudia is een creatieve duizendpoot. Van jongs af aan stond ze al in de winkel van haar moeder en hielp ze vrouwen met de mooiste kleding setjes uitzoeken. Zes jaar geleden is ze haar eigen bedrijf begonnen “Claudia Engels styling” waar ze voornamelijk bezig is met het stylen van presentatoren en presentatrices voor tv programma’s en kleed ze ook modellen voor modebladen, roder loper events en personal shopping.

Sparkling Jewels: Het thema van onze najaarscollectie is Bonded Together; een eerbetoon aan samen zijn, samen het leven leven, en samen dromen realiseren. Wat betekent ‘samen’ voor jou?

Claudia: Bij het thema Bonded Together moet ik denken aan de lange samenwerkingen die ik heb opgebouwd met mijn klanten. Je begint samen aan het opbouwen van een bepaalde stijl en hoe langer je met elkaar samenwerkt hoe meer die stijl ook echt vorm krijgt en anderen de style gaan herkennen. Samenwerken is key.

Sparkling Jewels: Onze sieraden zijn kleurrijk, uitbundig, uitdagend en veelzijdig. Hoe staat dit tot jouw passie en werk?

Claudia: Sieraden zijn voor mij heel erg belangrijk om een outfit af te maken. Dit is waar ik mij in onderscheid want als ik een kledingsetje aanlever dan zorg ik altijd dat ik daar de juiste sieraden bij combineer. Dat de accessoires helemaal kloppen is voor mij heel belangrijk.


Mix & Match met SparkLinks